Linjasaneeraus vanhaa kunnioittaen

Espoon Suvikeskuksessa sijaitsevassa kerrostalokohteessa toteutettiin linjasaneeraus tekniikan tultua käyttöikänsä päähän. Rusttet vastasi saneeraushankkeen toteutussuunnittelusta yhteistyössä Arkkitehdit D4 Oy:n kanssa.
Kiinteistö sijaitsee arkkitehtuurisesti merkittävällä Suvikummun alueella, jonka ovat aikanaan suunnitelleet tunnettu arkkitehtipari Pietilä. Tästä johtuen saneerausta tehtiin vanhaa kunnioittaen ja mm. puuseppää uudistustöissä hyödyntäen.
Suunnittelun ohessa kohteeseen tehtiin myös energia- ja maalämpöselvitys valmiiksi tulevaisuuden varalle. Osakasmuutoksia asuinhuoneistoihin ei tässä kohteessa tehty, sillä kylpyhuoneet olivat perustasoisia.

Tämän projektin osalta As Oy Suvikeskus oli erityisen tyytyväinen erinomaisesti sujuneeseen yhteistyöhön kaikkien toimijoiden välillä, sekä aikatauluun joka pysyi suunnitellussa.

 

Jos korjausrakentamisen suunnittelu on yhtiössäsi ajankohtaista, ota yhteyttä meihin, niin keskustellaan teille sopivasta ratkaisusta.

Ota yhteyttä meihin nyt

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen myyntiimme. Palveleva suunnittelutoimisto on apunasi kaikissa projektin vaiheissa.

myynti@rusttet.fi
Tel. 050 325 1234

Katso yhteystiedotPyydä tarjous

logo footer

Yhteystiedot

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tel. 050 325 1234

Y-tunnus: 2807517-8

Rekisteriseloste
Tietosuojaselosteet
Evästeet verkkosivuilla

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy on kotimainen korjausrakentamisen suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan erikoistunut yritys. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sadoista linjasaneeraus- ja muista korjaushankkeista asunto-osakeyhtiöissä ja liike/toimistokiinteistöissä. Teemme myös uudissuunnittelua. Yrityksemme on perustettu 2017 ja sille on myönnetty AAA-luottoluokitus. 

Ota yhteyttä