Linjasaneeraus Lauttasaaressa

As Oy Maamonlahdentie 5 sijaitsee meren rannassa Helsingin Lauttasaaressa ja käsittää 8 asuinhuoneistoa kahdessa talossa. Molemmissa taloissa on mm. omat uima-altaalliset saunaosastonsa. Lisäksi yhtiön osakkailla on venepaikat kiinteistön laiturissa. Kohteessa on parhaillaan käynnissä linjasaneeraus, johon yhtiö ryhtyi talotekniikan tultua käyttöikänsä päähän. Linjasaneerauksen on määrä valmistua tulevan syksyn aikana. Rusttet vastasi hankkeen toteutussuunnittelusta ja ajantasaisten pohjapiirustusten laatimisesta, sekä uima-altaiden lämmönsiirtimien ja talonvälisten syöttöputkien suunnittelusta sekä rakentamisen ohjauksesta.

Tässä kohteessa kaikkiin asuinhuoneistoihin tehtiin mittavat osakasmuutokset, joiden myötä jokainen osakas sai juuri omien tarpeidensa mukaan räätälöidyn, omannäköisensä toteutuksen.
Asuinhuoneistojen lisäksi uuden ilmeen saivat myös talojen uima-altaalliset saunaosastot, jotka uusittiin kauttaaltaan vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeita.

Saneerauksen ohella myös tasapainotettiin lämpöjohtoverkosto, jotta lämmitys jatkossa toimisi huoneistoissa energiatehokkaasti ja tasaisesti ilman turhaa kulutusta tai ylilämmitystä.

 

Jos linjasaneeraus tai lämpöverkon säätötyöt ovat yhtiössäsi ajankohtaista, otathan yhteyttä meihin, niin pohditaan yhdessä teille sopivaa ratkaisu!

Ota yhteyttä meihin nyt

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen myyntiimme. Palveleva suunnittelutoimisto on apunasi kaikissa projektin vaiheissa.

myynti@rusttet.fi
Tel. 050 325 1234

Katso yhteystiedotPyydä tarjous

logo footer

Yhteystiedot

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tel. 050 325 1234

Y-tunnus: 2807517-8

Rekisteriseloste
Tietosuojaselosteet
Evästeet verkkosivuilla

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy on kotimainen korjausrakentamisen suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan erikoistunut yritys. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sadoista linjasaneeraus- ja muista korjaushankkeista asunto-osakeyhtiöissä ja liike/toimistokiinteistöissä. Teemme myös uudissuunnittelua. Yrityksemme on perustettu 2017 ja sille on myönnetty AAA-luottoluokitus. 

Ota yhteyttä