Saneerauksella sadevedet oikeaan paikkaan!

As Oy Westendinkallio on vuonna 1981 valmistunut, 23 asuinhuoneiston yhtiö, jossa toteutettiin salaoja- ja hulevesiviemäreiden uudistushanke. Haastavuutta hankkeeseen lisäsi yhtiön kallioisella rinteellä sijaitseva tontti, jonka vuoksi projekti oli hieman tavanomaista haastavampi. Saneeraukseen lähdettiin, kun taloja vasten viettävät maanpinnat olivat vuosien aikana aiheuttaneet kosteusvaurioita mm. yhteen talojen maanalaisista kellareista. Lisäksi osassa maantasaisista huoneistoista havaittiin kapillaarisen nousun aiheuttamia kosteusvaurioita seinärakenteissa. Kuten usein tämän ikäisissä rakennuksissa, yhtiön entiset salaojat olivat puutteelliset ja tämän myötä toimimattomat.
Salaoja- ja hulevesiviemäreiden uudistushankkeen myötä yhtiön asukkaat saivat mm. huoneistopihoilleen uudet terassit ja 30 vuoden aikana hieman rehevöityneelle yhtiöpihalle uuden, raikkaan ilmeen. Rusttet vastasi korjaussaneerauksen kokonaissuunnittelusta ja lisäksi hankkeessa olivat mukana ulkopuolinen urakoitsija, valvoja ja pihan istutustyöt toteuttanut puutarhuri.

Yhtiö oli erittäin tyytyväinen saneerauksen lopputulokseen, sekä projektin läpivientiin ja tehokkaaseen yhteistyöhön projektin muiden toimijoiden kanssa. Saimme osakkailta vuolaat kiitokset onnistuneesta suunnittelusta, ja eritysesti pihan uusiin kiviaitoihin oltiin hyvin ihastuneita. 

 Jos salaojat, sekä sade- ja hulevesiviemäröinnit aiheuttavat yhtiössäsi päänvaivaa, olethan yhteydessä meihin, niin pohditaan yhdessä teille sopiva korjausratkaisu.

Ota yhteyttä meihin nyt

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen myyntiimme. Palveleva suunnittelutoimisto on apunasi kaikissa projektin vaiheissa.

myynti@rusttet.fi
Tel. 050 325 1234

Katso yhteystiedotPyydä tarjous

logo footer

Yhteystiedot

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tel. 050 325 1234

Y-tunnus: 2807517-8

Rekisteriseloste
Tietosuojaselosteet
Evästeet verkkosivuilla

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy on kotimainen korjausrakentamisen suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan erikoistunut yritys. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sadoista linjasaneeraus- ja muista korjaushankkeista asunto-osakeyhtiöissä ja liike/toimistokiinteistöissä. Teemme myös uudissuunnittelua. Yrityksemme on perustettu 2017 ja sille on myönnetty AAA-luottoluokitus. 

Ota yhteyttä