Linjasaneeraus valmistui rivitaloyhtiössä

Pohjois-Helsingissä sijaitseva, vuonna 1972 valmistunut taloyhtiö käsittää kaksi rivitaloa, joissa on yhteensä kuusi asuinhuoneistoa kahdessa tasossa. Kuten monessa tämän ikäisessä talossa, täälläkin märkätilat ja käyttövesiputkisto olivat tulleet käyttöikänsä päähän. Taloyhtiö päätti toteuttaa perinteisen linjasaneerauksen, jonka myötä myös pihan sadevesijärjestelmä pääosin uusittiin ja lähes kaikkien huoneistojen märkätilat saneerattiin. Kohteessa oli

muutamia märkätiloja, jotka todettiin aikanaan hyvin tehdyiksi ja jotka yhtiö halusi säilyttää sellaisenaan. Nämä saatiin saneerauksen ohessa pidettyä ennallaan.
 

Suunnittelutoimisto Rusttet vastasi kohteen hankeselvityksestä, toteutussuunnittelusta, valvonnasta ja projektinjohdosta. Tammikuussa alkanut projekti saatiin pienessä taloyhtiössä päätökseen jo kesällä. Tässä kohteessa yhteistyö tilaajan kanssa toimi saumattomasti ja aikatauluissa pysyttiin mm. hallituksen ripeän päätöksenteon ansiosta. Projektin aikana yhtiö esitti toiveitaan ja sai valittavakseen useita erilaisia, tarpeisiinsa sopivia toteutusvaihtoehtoja. Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Heimo Hepojärvi on tyytyväinen hyvin sujuneen projektin toteutukseen. "Toteutussuunnittelu käynnistyi ripeästi, projektijohtaja piti työmaan hallinnassaan ja kaikki valvojat huolehtivat laatutasosta ja kustannusten hallinnasta kiitettävästi. Olemme hyvin tyytyväisiä lopputulokseen ja Suunnittelutoimisto Rusttetin tapaan toimia".

 

Jos linjasaneeraus on taloyhtiössäsi ajankohtainen, liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! Suunnitellaan yhdessä ja joustavasti tarpeisiinne sopiva kokonaisuus.

Ota yhteyttä meihin nyt

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen myyntiimme. Palveleva suunnittelutoimisto on apunasi kaikissa projektin vaiheissa.

myynti@rusttet.fi
Tel. 050 325 1234

Katso yhteystiedotPyydä tarjous

logo footer

Yhteystiedot

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tel. 050 325 1234

Y-tunnus: 2807517-8

Rekisteriseloste
Tietosuojaselosteet
Evästeet verkkosivuilla

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy on kotimainen korjausrakentamisen suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan erikoistunut yritys. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sadoista linjasaneeraus- ja muista korjaushankkeista asunto-osakeyhtiöissä ja liike/toimistokiinteistöissä. Teemme myös uudissuunnittelua. Yrityksemme on perustettu 2017 ja sille on myönnetty AAA-luottoluokitus. 

Ota yhteyttä