Energiaremontti Itä-Helsingissä

As Oy Tiirismaantie 4 on 1972 valmistunut, 7 kerroksen asuintalo Itä-Helsingissä. Osana energiatehokkuuskokonaisuutta, kohteessa aloitettiin viime syksynä poistoilman lämmön talteenottourakka. Rusttet on toiminut hankkeessa projektijohtajana ja vastannut sen ensimmäisen vaiheen rakennusvalvonnasta. Urakan myötä alkuperäisen, koneellisen ilmanpoiston tilalle asennettiin uudentyyppinen, lämmön talteen keräävä huippuimuri, jonka sisällä oleva patteri toimii nyt osana vesikiertoista lämmitysjärjestelmää. Patteri kerää poistoilman tuoman hukkalämmön ja kuljettaa sen hyötykäyttöön. Poistoilmalla lämpenee nyt kiinteistön käyttövesi ja asuinhuoneistojen lämpöpatterit. Uusiolämpö riittää lämmittämään taloa suurimman osan lämmitystarveajasta. Kovien pakkasten aikaan täydentävänä energianlähteenä toimii kaukolämpö.

Samaan energiatehokkuuskokonaisuuteen sisällytettiin yhtiössä myös aurinkopaneeliasennukset sekä katon pinnoitus. Tämän toisen vaiheen työt ajoittuvat tulevalle keväälle.

Kaukolämmön hinnan ollessa jatkuvassa nousussa, monessa yhtiössä etsitään keinoja energiakulujen pienentämiseen. Jos energiatehokkuusratkaisut ovat yhtiössäsi ajankohtaisia, ota yhteyttä meihin ja suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus! Huomioithan, että asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin on mahdollista saada ARA-avustusta vuosina 2020–2022. Kannattaa siis toimia jo nyt!

Ota yhteyttä meihin nyt

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen myyntiimme. Palveleva suunnittelutoimisto on apunasi kaikissa projektin vaiheissa.

myynti@rusttet.fi
Tel. 050 325 1234

Katso yhteystiedotPyydä tarjous

logo footer

Yhteystiedot

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tel. 050 325 1234

Y-tunnus: 2807517-8

Rekisteriseloste
Tietosuojaselosteet
Evästeet verkkosivuilla

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy on kotimainen korjausrakentamisen suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan erikoistunut yritys. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sadoista linjasaneeraus- ja muista korjaushankkeista asunto-osakeyhtiöissä ja liike/toimistokiinteistöissä. Teemme myös uudissuunnittelua. Yrityksemme on perustettu 2017 ja sille on myönnetty AAA-luottoluokitus. 

Ota yhteyttä