Linjasaneerauksen suunnittelun myötä myös yleiset tilat saivat uuden ilmeen

Helsingin Laajasalossa sijaitseva 116 huoneiston asunto-osakeyhtiö Rudolfintie 21 toteutti linjasaneerauksen 1970 valmistuneisiin neljään asuintaloonsa.
Hankesuunnittelu aloitettiin pari vuotta sitten ja remontti valmistui viime viikolla.  

Linjasaneerauksen yhteydessä kohteessa päätettiin lisäksi parantaa yleisiä tiloja. Kellaritilaan suunniteltiin kuraeteinen, eli säänkäynti, jossa sijaitsee tyhjennettävällä sakkaämpärillä varustettu lattia-allas ja suihku esimerkiksi jalkineiden ja lemmikkien pesua varten. Yksi talon saunoista jaettiin kahdeksi erilliseksi saunatilaksi, joista toinen on kokonaan esteetön. Lisäksi saunojen  yhteyteen rakennettiin viihtyisät vilvoittelutilat. Taloyhtiön ja asukkaiden kokoontumisia varten rakennettiin uusi kokous- ja kerhotila. Porraskäytävien kaikki pinnat uusittiin. Samalla kunnostettiin talojen ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmät. Kaikki talotekniset laitteet liitettiin automaatioon, jolloin niiden käyttö ja ohjaaminen on mahdollista etänä. Saneerauksen yhteydessä, tulevaisuuden tarpeita silmällä pitäen, myös osa talon pysäköintipaikoista varustettiin sähköautojen latausasemilla. 

Osana linjasaneerauksen hankesuunnittelua on mahdollista ja jopa suositeltavaa pohtia muita parannustarpeita, jotka nostavat asumisen laatua- ja viihtyvyyttä. Samalla kiinteistön arvo nousee. 

Meiltä saat suunnittelun linjasaneeraukselle. Samalla voimme miettiä, mitä muita mahdollisuuksia voidaan saneerauksen myötä hyödyntää.

Ota yhteyttä meihin nyt

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen myyntiimme. Palveleva suunnittelutoimisto on apunasi kaikissa projektin vaiheissa.

myynti@rusttet.fi
Tel. 050 325 1234

Katso yhteystiedotPyydä tarjous

logo footer

Yhteystiedot

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tel. 050 325 1234

Y-tunnus: 2807517-8

Rekisteriseloste
Tietosuojaselosteet
Evästeet verkkosivuilla

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy on kotimainen korjausrakentamisen suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan erikoistunut yritys. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sadoista linjasaneeraus- ja muista korjaushankkeista asunto-osakeyhtiöissä ja liike/toimistokiinteistöissä. Teemme myös uudissuunnittelua. Yrityksemme on perustettu 2017 ja sille on myönnetty AAA-luottoluokitus. 

Ota yhteyttä