Sähkösuunnittelija

Liiketoimintamme kasvaessa haemme jatkuvasti joukkoomme sähkösuunnittelijoita!

Itsenäinen työskentely ja vastuu ovat tehtävän avainsanoja. Työtehtävät sisältävät sähkösuunnittelijan ja sähkövalvojan työtehtävät. Sinulla on mahdollisuus edetä halutessasi tiimipäälliköksi, vaikuttaa omaan tiimiisi työskentelytapoihin ja kokoonpanoon. Meillä ei istuta pelkästään toimistolla, vaan käytännön ymmärrys työmaan toiminnasta on ensiarvoisen tärkeää ja arvostettua. Parinkymmenen hengen yrityksessä hommat ovat hyvin ”hands-on” ja olethan valmis tarttumaan toimeen, kun tilanne sitä vaatii.

Suunnittelutoimisto Rusttet on erikoistunut korjausrakentamiseen niin pienissä projekteissa kuin isoissa putkiremonttihankkeissa. Palvelumme kattavat laajasti korjausrakentamisen eri osa-alueet: hankesuunnittelun, toteutussuunnittelun (LVI-, arkkitehti-, rakenne- ja sähkösuunnittelu), projektinjohdon ja valvonnan. Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä, oppia uutta ja hyviä tyyppejä löytyy työkavereina. Vastuuta saa niin paljon kuin sitä on valmis ottamaan ja omaan työnkuvaan voi vaikuttaa ja sitä kehittää. Kahvi meillä ei lopu. Kädestä ei ehditä pitämään, mutta apua saa aina. Tekemisen meininki ja huumori ovat tärkeitä.

Toivomme sinulta:

  • nälkää ja halua kehittyä ja kehittää yritystämme
  • kokemusta korjausrakentamisen sähkösuunnittelusta
  • tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa
  • CADS planer/ Cadmatic-ohjelman osaamista

Lisäksi arvostamme projektinjohtamisen taitoja ja vankkaa priorisointikykyä. Katsomme eduksi kokemuksen valvontatyöstä ja halun kasvaa esimieheksi.
Töitä teemme Vantaan Technopoliksessa sijaitsevassa toimistossamme ja etänä. Auto ja ajokortti ovat hyvä lisä, sillä työtehtävät sisältävät myös mm. kokouksia ja työmaakäyntejä. Suurin osa työtehtävistä on suomeksi, mutta plussaa on jos taidat toisenkin kotimaisen. Työsuhde-edut kattavat mm. lounasedun ja puhelinedun, työterveyshuolto on kattava.

Rekrytointimme on jatkuva.
Vapaamuotoinen hakemus toivotaan lähetettävän sähköpostiin, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätietoja: suunnittelupäällikkö Kim Rinne p. 050 350 5495, kehityspäällikkö Marja Tikkanen p. 040 801 3307 ja edellä mainittu sähköposti.

Ota yhteyttä meihin nyt

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen myyntiimme. Palveleva suunnittelutoimisto on apunasi kaikissa projektin vaiheissa.

myynti@rusttet.fi
Tel. 050 325 1234

Katso yhteystiedotPyydä tarjous

logo footer

Yhteystiedot

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tel. 050 325 1234

Y-tunnus: 2807517-8

Rekisteriseloste
Tietosuojaselosteet
Evästeet verkkosivuilla

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy on kotimainen korjausrakentamisen suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan erikoistunut yritys. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sadoista linjasaneeraus- ja muista korjaushankkeista asunto-osakeyhtiöissä ja liike/toimistokiinteistöissä. Teemme myös uudissuunnittelua. Yrityksemme on perustettu 2017 ja sille on myönnetty AA-luottoluokitus. 

Ota yhteyttä