Haemme tiimiimme kokenutta LVI-suunnittelijaa!

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, matalan organisaation toimintaympäristön sekä hyvinvoinnin tueksi liikunta- ja kulttuuriedun, laajan työterveyshuollon, viikkovuoron padeliin ja käyttömahdollisuuden vapaa-ajan asuntoomme Levillä.

Suunnittelutoimisto Rusttet on vuonna 2017 perustettu, jo 24 ammattilaista työllistävä, täysin kotimainen korjausrakentamisen suunnittelutoimisto. Palveluihimme kuuluu LVI-, arkkitehti-, rakenne- ja sähkösuunnittelun lisäksi valvonta sekä projektinjohto. Asiakkaitamme ovat isännöitsijät, taloyhtiöt ja urakoitsijat, erityisesti PK-seudulla. Viisivuotisen taipaleemme aikana olemme toimineet jo sadoissa korjausrakentamisen projekteissa. Linjasaneerauksiin kehittämämme yhteistoimintamalli RusttetMonio on todistanut tehokkuutensa useassa korjaushankkeessa. Asiakkaidemme keskuudessa meidät tunnetaan luotettavana, asiantuntevana, joustavana ja ketteränä toimijana, joka mukautuu tilaajan tarpeisiin ja etsii oikeat toteutusratkaisut, laatu edellä, mutta kustannustehokkaasti.

Henkilöstöllemme olemme avoimeen kommunikaatioon ja uuden ideointiin kannustava työnantaja. Pyrimme aina huomioimaan asiantuntijoidemme yksilölliset tarpeet. Kaikki Rusttetlaiset ovat osa sisäistä, paremman korjausrakentamisen konseptiamme, jonka myötä jatkuvasti kehitämme yhteistä työpaikkaamme. Ammattilaiselle haluamme tarjota työpaikan, jossa kehittyä mestariksi. Meillä on aina mahdollisuus vaikuttaa yhteiseen tekemiseen, sekä päästä kehittämään kasvuyrityksemme toimintaa kokeneen ja alalla arvostetun johdon tukemana. Rusttetilla pääset mukaan menestyvän yrityksen vauhdikkaaseen menoon - joka päivä parempaa rakentaen!

LVI-suunnittelijalta toivomme:

  • kokemusta korjausrakentamisen LVI-suunnittelusta
  • pääsuunnittelijatason pätevyyttä (vähintään tavanomainen pätevyysluokka)
  • kokemusta korjaushankkeiden läpiviennistä ja suunnitteluryhmän johtamisesta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja esiintymiskykyä
  • halua kehittää yrityksemme toimintaa
  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • MagiCAD-ohjelmiston osaamista
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Lisäksi arvostamme kykyä toimia kasvuyrityksen vauhdikkaassa toimintaympäristössä. Tehtävään sisältyy suunnittelun lisäksi LVI-valvojan työtehtäviä. Töitä teemme Vantaan Technopoliksessa sijaitsevassa toimistossamme ja etänä. Auto ja ajokortti ovat hyvä lisä, sillä tässä roolissa työtehtävät sisältävät myös kokouksia ja työmaakäyntejä.

Hakuaika tehtävään on 1.– 24.4.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja antaa suunnittelupäällikkömme Kim Rinne p. 050 350 5495, kim.rinne(at)rusttet.fi ja kehityspäällikkömme Marja Tikkanen p. 040 801 3307, marja.tikkanen(at)rusttet.fi.

Laitathan hakemuksesi sähköpostitse Marja Tikkaselle: marja.tikkanen(at)rusttet.fi.

Rekrytointeja koskevaan tietosuojaselosteeseemme voit tutustua verkkosivullamme.

Ota yhteyttä meihin nyt

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen myyntiimme. Palveleva suunnittelutoimisto on apunasi kaikissa projektin vaiheissa.

myynti@rusttet.fi
Tel. 050 325 1234

Katso yhteystiedotPyydä tarjous

logo footer

Yhteystiedot

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tel. 050 325 1234

Y-tunnus: 2807517-8

Rekisteriseloste
Tietosuojaselosteet
Evästeet verkkosivuilla

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy on kotimainen korjausrakentamisen suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan erikoistunut yritys. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sadoista linjasaneeraus- ja muista korjaushankkeista asunto-osakeyhtiöissä ja liike/toimistokiinteistöissä. Teemme myös uudissuunnittelua. Yrityksemme on perustettu 2017 ja sille on myönnetty AAA-luottoluokitus. 

Ota yhteyttä