Rakennustöiden valvoja

Etsimme rakennustöiden valvojaa!

Kasvatamme rakennuttamisen tiimiämme ja etsimme rakennustöiden valvojaa.

Rakennustöiden valvojalta toivomme:

  • kokemusta rakennustöiden valvojan tehtävistä
  • rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutusta
  • ajantasaisia IT-taitoja
  • priorisoinnin ja aikatauluhallinnan taitoja
  • erinomaista suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme kokemuksen korjausrakentamisesta, sekä halun kehittyä projektinjohtajaksi.
Tehtävään voi sisältyä valvonnan lisäksi avustavia rakennuttamisen tehtäviä.
Töitä teemme Vantaan Technopoliksessa sijaitsevassa toimistossamme ja etänä. Korjausrakentamisen hankkeet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, mutta kokousten ja työmaakäyntien vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää autoa ja ajokorttia. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, mahdollisuuden päästä loistamaan omalla osaamisellaan, matalan organisaation ja kevyen byrokratian toimintaympäristön, sekä hyvinvoinnin tueksi mm. liikunta- ja kulttuuriedun, laajan työterveyshuollon, viikkovuoron padeliin ja käyttömahdollisuuden vapaa-ajan asuntomme Levillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi ja rakennuttamisosastomme päällikkö Jouni Kettunen puhelimitse numerossa 044 427 9488, tai sähköpostitse osoitteessa jouni.kettunen(at)rusttet.fi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä HR-vastaavaamme Marja Tikkaseen puhelimitse 040 801 3307, tai sähköpostitse marja.tikkanen(at)rusttet.fi. Otamme mielellämme vastaan ansioluettelosi. Hakuaika on 5.10. saakka.

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy on vuonna 2017 perustettu, jo 25 ammattilaista työllistävä, täysin kotimainen korjausrakentamisen konsulttitoimisto. Kaikki yhtiömme osakkaat ovat korjausrakentamisen kokeneita huippuammattilaisia ja mukana päivittäisessä operatiivisessa toiminnassamme.
Palveluihimme kuuluu valvonnan ja projektinjohdon lisäksi LVI-, arkkitehti-, rakenne- ja sähkösuunnittelu. Asiakkaitamme ovat isännöitsijät, taloyhtiöt ja urakoitsijat, erityisesti PK-seudulla. Asiakkaidemme keskuudessa meidät tunnetaan luotettavana, asiantuntevana, joustavana ja ketteränä toimijana, joka mukautuu tilaajan tarpeisiin ja etsii oikeat toteutusratkaisut, laatu edellä, mutta kustannustehokkaasti. Linjasaneerauksiin kehittämämme yhteistoimintamalli RusttetMonio on todistanut tehokkuutensa jo useassa korjaussaneeraushankkeessa.

Henkilöstöllemme olemme avoimeen kommunikaatioon ja uuden ideointiin kannustava työnantaja. Töissä viihtyminen on meille tärkeää, joten pyrimme aina huomioimaan asiantuntijoidemme yksilölliset tarpeet. Kaikki Rusttetlaiset ovat osa sisäistä, paremman korjausrakentamisen konseptiamme, jonka myötä jatkuvasti kehitämme yhteistä työpaikkaamme. Ammattilaiselle haluamme tarjota työpaikan, jossa oman osaamisen saa esille ja jossa kehittyä mestariksi. Meillä on aina mahdollisuus vaikuttaa yhteiseen tekemiseen, sekä päästä kehittämään kasvuyrityksemme toimintaa kokeneen ja alalla arvostetun johdon tukemana. Rusttetilla pääset mukaan menestyvän yrityksen vauhdikkaaseen menoon ja osaksi hyvän meiningin työyhteisöä - joka päivä parempaa rakentaen!

Rekrytointeja koskevaan tietosuojaselosteeseemme voit tutustua verkkosivullamme.

Ota yhteyttä meihin nyt

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen myyntiimme. Palveleva suunnittelutoimisto on apunasi kaikissa projektin vaiheissa.

myynti@rusttet.fi
Tel. 050 325 1234

Katso yhteystiedotPyydä tarjous

logo footer

Yhteystiedot

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tel. 050 325 1234

Y-tunnus: 2807517-8

Rekisteriseloste
Tietosuojaselosteet
Evästeet verkkosivuilla

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy on kotimainen korjausrakentamisen suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan erikoistunut yritys. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sadoista linjasaneeraus- ja muista korjaushankkeista asunto-osakeyhtiöissä ja liike/toimistokiinteistöissä. Teemme myös uudissuunnittelua. Yrityksemme on perustettu 2017 ja sille on myönnetty AAA-luottoluokitus. 

Ota yhteyttä