Sähkötöiden valvoja

Projektimäärän yhä kasvaessa haemme rakennuttamisen tiimiimme sähkötöiden valvojaa!

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, matalan organisaation toimintaympäristön, sekä hyvinvoinnin tueksi liikunta- ja kulttuuriedun, laajan työterveyshuollon, viikkovuoron padeliin ja käyttömahdollisuuden vapaa-ajan asuntoomme Levillä.

Suunnittelutoimisto Rusttet on vuonna 2017 perustettu, jo 24 ammattilaista työllistävä kotimainen korjausrakentamisen konsulttitoimisto. Palveluihimme kuuluu valvonnan ja projektinjohdon lisäksi LVI-, arkkitehti-, rakenne- ja sähkösuunnittelu. Asiakkaitamme ovat isännöitsijät, taloyhtiöt ja urakoitsijat, erityisesti PK-seudulla. Omistuspohjamme on täysin kotimainen. Viisivuotisen taipaleemme aikana olemme toimineet jo sadoissa korjausrakentamisen projekteissa. Linjasaneerauksiin kehittämämme yhteistoimintamalli RusttetMonio on todistanut tehokkuutensa useassa korjaushankkeessa. Asiakkaidemme keskuudessa meidät tunnetaan luotettavana, asiantuntevana, joustavana ja ketteränä toimijana, joka mukautuu tilaajan tarpeisiin ja etsii oikeat toteutusratkaisut, laatu edellä, mutta kustannustehokkaasti.

Henkilöstöllemme olemme avoimeen kommunikaatioon ja uuden ideointiin kannustava työnantaja. Pyrimme aina huomioimaan asiantuntijoidemme yksilölliset tarpeet. Kaikki Rusttetlaiset ovat osa sisäistä, paremman korjausrakentamisen konseptiamme, jonka myötä jatkuvasti kehitämme yhteistä työpaikkaamme. Ammattilaiselle haluamme tarjota työpaikan, jossa kehittyä mestariksi. Meillä on aina mahdollisuus vaikuttaa yhteiseen tekemiseen, sekä päästä kehittämään kasvuyrityksemme toimintaa kokeneen ja alalla arvostetun johdon tukemana. Rusttetilla pääset mukaan menestyvän yrityksen vauhdikkaaseen menoon - joka päivä parempaa rakentaen!

Sähkötöiden valvojalta toivomme:

  • kokemusta sähkötöiden valvojan tehtävistä
  • sopivaa koulutustaustaa esim. korkeakoulututkinto tai vastaava pätevyys
  • ajantasaisia IT-taitoja
  • halua kehittyä ja kehittää yrityksemme toimintaa
  • priorisoinnin ja aikatauluhallinnan taitoja
  • erinomaista suomen kielen taitoa

Korjausrakentamisen tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme halua oppia projektinjohtajan taitoja, sillä työtehtävään sisältyy valvonnan lisäksi tarvittaessa avustavia rakennuttamisen tehtäviä. Toimistomme sijaitsee Vantaan Technopoliksessa. Auto ja ajokortti tarvitaan työtehtävässä. Rakennushankkeet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja sen välittömässä läheisyydessä.

Hakuaika tehtävään on jatkuva.

Lisätietoja antaa rakennuttamisosastomme päällikkö Jouni Kettunen, 044 427 9488, jouni.kettunen(at)rusttet.fi.

Laitathan hakemuksesi sähköpostitse Marja Tikkaselle: marja.tikkanen(at)rusttet.fi.

Rekrytointeja koskevaan tietosuojaselosteeseemme voit tutustua verkkosivullamme.

Ota yhteyttä meihin nyt

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen myyntiimme. Palveleva suunnittelutoimisto on apunasi kaikissa projektin vaiheissa.

myynti@rusttet.fi
Tel. 050 325 1234

Katso yhteystiedotPyydä tarjous

logo footer

Yhteystiedot

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tel. 050 325 1234

Y-tunnus: 2807517-8

Rekisteriseloste
Tietosuojaselosteet
Evästeet verkkosivuilla

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy on kotimainen korjausrakentamisen suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan erikoistunut yritys. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sadoista linjasaneeraus- ja muista korjaushankkeista asunto-osakeyhtiöissä ja liike/toimistokiinteistöissä. Teemme myös uudissuunnittelua. Yrityksemme on perustettu 2017 ja sille on myönnetty AAA-luottoluokitus. 

Ota yhteyttä