Rakennesuunnittelija

Liiketoimintamme kasvaessa haemme jatkuvasti joukkoomme rakennesuunnittelijoita!

Itsenäinen työskentely ja vastuu ovat tehtävän avainsanoja. Etsimme korjausrakentamisesta kokemusta omaavaa rakennesuunnittelijaa. Meillä saat tehdä vaihtelevia suunnittelutehtäviä niin suurissa kuin pienissäkin kohteissa. Tarjolla on monipuolisia hankkeita korjausrakentamisen parissa ja myös uudispuolella. Suunnittelutyöhön kuuluu betoni-, teräs-, puu- ja pohjarakenteidenkin suunnittelua. Työmaakäynnit ovat olennainen osa suunnittelutyötä ja aika ei ehdi käydä pitkäksi. Käytännön ymmärrys työmaan toiminnasta on ensiarvoisen tärkeää ja arvostettua. Työ sisältää mahdollisesti myös rakennustöiden valvojan tehtäviä. Parinkymmenen hengen yrityksessä hommat ovat hyvin ”hands-on” ja olethan valmis tarttumaan toimeen, kun tilanne sitä vaatii.

Olemme erikoistuneet korjausrakentamiseen niin pienissä projekteissa kuin isoissa putkiremonttihankkeissa. Palvelumme kattavat laajasti korjausrakentamisen eri osa-alueet: hankesuunnittelun, toteutussuunnittelun (LVI-, arkkitehti-, rakenne- ja sähkösuunnittelu), projektinjohdon ja valvonnan. Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä, oppia uutta ja hyviä tyyppejä löytyy työkavereina. Vastuuta saa niin paljon kuin sitä on valmis ottamaan ja omaan työnkuvaan voi vaikuttaa ja sitä kehittää. Kahvi meillä ei lopu. Kädestä ei ehditä pitämään, mutta apua saa aina. Tekemisen meininki ja huumori ovat tärkeitä.

Toivomme sinulta:

  • kokemusta korjausrakentamisen rakennesuunnittelusta ja -valvonnasta
  • AutoCad-ohjelman osaamista
  • halua kehittyä ja kehittää yritystämme

Lisäksi arvostamme projektinjohtamisen taitoja ja priorisointikykyä. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.
Töitä teemme Vantaan Technopoliksessa sijaitsevassa toimistossamme ja etänä. Auto ja ajokortti ovat hyvä lisä, sillä työtehtävät sisältävät myös mm. kokouksia ja työmaakäyntejä. Suurin osa työtehtävistä on suomeksi, mutta jos taidat toisenkin kotimaisen, on se plussaa. Työsuhde-edut kattavat mm. lounasedun ja puhelinedun, työterveyshuolto on kattava.

Rekrytointimme on jatkuva.
Vapaamuotoinen hakemus toivotaan lähetettävän sähköpostiin, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätietoja: Markus Råbergh p. 050 471 3431 ja Kim Rinne p. 050 350 5495.

Ota yhteyttä meihin nyt

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen myyntiimme. Palveleva suunnittelutoimisto on apunasi kaikissa projektin vaiheissa.

myynti@rusttet.fi
Tel. 050 325 1234

Katso yhteystiedotPyydä tarjous

logo footer

Yhteystiedot

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tel. 050 325 1234

Y-tunnus: 2807517-8

Rekisteriseloste
Tietosuojaselosteet
Evästeet verkkosivuilla

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy on kotimainen korjausrakentamisen suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan erikoistunut yritys. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sadoista linjasaneeraus- ja muista korjaushankkeista asunto-osakeyhtiöissä ja liike/toimistokiinteistöissä. Teemme myös uudissuunnittelua. Yrityksemme on perustettu 2017 ja sille on myönnetty AA-luottoluokitus. 

Ota yhteyttä