Avoin hakemus

Kiitos mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan! Etsimme joukkoomme korjausrakentamisen ammattilaisia.
Voit jättää meille avoimen hakemuksen sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Liitäthän mukaan myös CV:n.

Viestintä- ja markkinointiasiantuntija

Suunnittelutoimisto Rusttet on erikoistunut korjausrakentamiseen niin pienissä projekteissa kuin isoissa putkiremonttihankkeissa. Palvelumme kattavat laajasti korjausrakentamisen eri osa-alueet: hankesuunnittelun, toteutussuunnittelun (LVI-, arkkitehti-, rakenne- ja sähkösuunnittelu), projektinjohdon ja valvonnan. Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä, oppia uutta ja hyviä tyyppejä löytyy työkavereina. Vastuuta saa niin paljon kuin sitä on valmis ottamaan ja omaan työnkuvaan voi vaikuttaa ja sitä kehittää. Kahvi meillä ei lopu. Kädestä ei ehditä pitämään, mutta apua saa aina. Tekemisen meininki ja huumori ovat tärkeitä.

Nyt etsimme joukkoomme innostunutta viestintä- ja markkinointiasiantuntijaa!

Haluamme, että meillä on alan paras tiedotus ja tyytyväisimmät asiakkaat. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat mm. tiedotteiden laatiminen, projektipankin ylläpito ja kehitys ja tekstin tuottaminen eri tarkoituksiin. Raaka priorisointi kasvuvauhdissa on jättänyt odottamaan oikeaa ihmistä myös mm. some-kanaviemme ja nettisivujemme kehityksen. Sellaiselle huipputyypille on tilaa, joka haluaa ottaa vastuuta viestinnästä ja markkinoinnista kokonaisuutena ja viedä hommat seuraavalle tasolle. Parinkymmenen hengen toimistossa hommat ovat hyvin ”hands-on” ja olethan valmis tarttumaan toimeen myös muiden tehtävien osalta, kun tilanne sitä vaatii.

Toivomme sinulta:

  • paljon positiivista asennetta ja asiakaskeskeisyyttä
  • intoa kehittää yrityksemme viestintää ja markkinointia
  • sitoutumista tehtävään ja yritykseen
  • viestintä- tai markkinointitehtävien kokemusta
  • viestinnän ja markkinoinnin koulutuksesta on etua
  • kiinnostusta korjausrakentamiseen

Töitä teemme Vantaan Technopoliksessa sijaitsevassa toimistossamme ja etänä. Autosta ja ajokortista on apua, sillä työtehtävät saattavat sisältää myös mm. kokouksia, työmaakäyntejä, tiedotteiden jakamista. Suurin osa työtehtävistä on suomeksi, jos taidat toisen kotimaisen, on se plussaa. Työsuhde-edut kattavat mm. lounasedun ja puhelinedun, työterveyshuolto on kattava.
Rekrytointimme on auki 5.7.2020 asti, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Vapaamuotoinen hakemus toivotaan lähetettävän sähköpostiin, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Lisätietoja Marja Tikkanen, 040 801 3307 ja edellä mainittu sähköposti.

Ota yhteyttä meihin nyt

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen myyntiimme. Palveleva suunnittelutoimisto on apunasi kaikissa projektin vaiheissa.

myynti@rusttet.fi
Tel. 050 325 1234

Katso yhteystiedotPyydä tarjous

logo footer

Yhteystiedot

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tel. 050 325 1234

Y-tunnus: 2807517-8

Rekisteriseloste
Evästeet verkkosivuilla

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy on kotimainen korjausrakentamisen suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan erikoistunut yritys. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sadoista linjasaneeraus- ja muista korjaushankkeista asunto-osakeyhtiöissä ja liike/toimistokiinteistöissä. Teemme myös uudissuunnittelua. Yrityksemme on perustettu 2017 ja sille on myönnetty AA-luottoluokitus. 

Ota yhteyttä