Nimitys rakennesuunnittelun tiimissä

Antti Herrainsilta on nimitetty rakennesuunnittelun tiimipäälliköksi 5.9. alkaen. Antti liittyi Rusttetin porukkaan Rakennuttajakaarelta, jossa hän ehti toimia viimeisimpänä rakennesuunnittelijan tehtävissä 6 vuoden ajan. Meille Antti tuo mukanaan mm. vahvaa osaamista taloyhtiöprojekteista, pääosin linjasaneerauksista ja niiden johtamisesta, sekä kokemusta kasvuyhtiön lennokkaasta arjesta ja prosessiohjautuvan toimintaympäristön kehittämisestä. Rusttetin Antti tuntee mm. hyvin toimivasta sidosryhmäyhteistyöstä, josta hänellä on aiempaa kokemusta alihankintaprojektien kautta. Työltään hän odottaa mm. kehittymistä esimiehenä ja tiimin vetäjänä, sekä lisäosaamisen karttumista vaativissa korjausrakentamisen projekteissa.
Antin tehtäväkenttään Rusttetilla kuuluu jatkossa rakennesuunnittelutiimin johtamisen lisäksi suunnittelu ja valvonta, sekä tutkimuksia ja kartoituksia. Antti raportoi tehtävässään Kim Rinteelle.

Toivotamme Antin lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!

 

Ps. Antti muuten etsii tiimiinsä rakennesuunnittelijaa! Tsekkaa rekryilmoitus ja mikäli kiinnostuit, annathan pian kuulua itsestäsi! 

Lisäksi Jounin rakennuttamisen tiimissä on tarjolla rakennustöiden valvojan tehtävä. Otathan yhteyttä mikäli tämä voisi olla sinun juttusi! 

Ota yhteyttä meihin nyt

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen myyntiimme. Palveleva suunnittelutoimisto on apunasi kaikissa projektin vaiheissa.

myynti@rusttet.fi
Tel. 050 325 1234

Katso yhteystiedotPyydä tarjous

logo footer

Yhteystiedot

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tel. 050 325 1234

Y-tunnus: 2807517-8

Rekisteriseloste
Tietosuojaselosteet
Evästeet verkkosivuilla

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy on kotimainen korjausrakentamisen suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan erikoistunut yritys. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sadoista linjasaneeraus- ja muista korjaushankkeista asunto-osakeyhtiöissä ja liike/toimistokiinteistöissä. Teemme myös uudissuunnittelua. Yrityksemme on perustettu 2017 ja sille on myönnetty AAA-luottoluokitus. 

Ota yhteyttä