Organisaatiomuutos rakennuttamisen tiimissä

Jouni Kettunen on vuoden alusta nimitetty rakennuttajatiimimme vetäjäksi. Tiimi vastaa linjasaneerauksissa sekä muissa korjausrakentamisen hankkeissa mm. urakkaneuvotteluista- ja kilpailutuksesta, urakan sopimusdokumentaation laatimisesta, työmaakokouksista ja niiden raportoinnista, työmaan hallinnosta, sekä takuuajan prosesseista. Rakennuttamisen ydintehtävä on huolehtia korjaussaneeraushankkeiden toteutumisesta laadukkaasti ja sovittujen aikataulujen- ja kustannustason mukaisesti.
Vuosi sitten Rusttetille tulleella Jounilla on vahva osaaminen mm. linjasaneeraushankkeista ja pitkä kokemus erilaisten projektikohteiden itsenäisestä johtamisesta. Jouni on tuonut mukanaan myös kehittävän otteen prosessien virtaviivaistamiseen ja laadukkaaseen asiakasyhteistyöhön. Tiiminvetäjänä Jouni vastaa rakennuttamisen hankkeiden menestyksekkäästä toteutumisesta tiiminsä toimintaa jatkuvasti kehittäen ja vieden tarjontaamme aktiivisesti seuraavalle tasolle. Oman tiiminsä lisäksi Jouni toimii tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja muiden hankesidosryhmien kanssa. Organisaatiomuutoksella valmistaudumme kasvuun rakennuttamisen toimeksiannoissa ja vahvistamme markkina-asemaamme muiden palveluntarjoajien joukossa. Jouni raportoi tehtävässään toimitusjohtajallemme Timo Haapealle.

Ota yhteyttä meihin nyt

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen myyntiimme. Palveleva suunnittelutoimisto on apunasi kaikissa projektin vaiheissa.

myynti@rusttet.fi
Tel. 050 325 1234

Katso yhteystiedotPyydä tarjous

logo footer

Yhteystiedot

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tel. 050 325 1234

Y-tunnus: 2807517-8

Rekisteriseloste
Tietosuojaselosteet
Evästeet verkkosivuilla

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy on kotimainen korjausrakentamisen suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan erikoistunut yritys. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sadoista linjasaneeraus- ja muista korjaushankkeista asunto-osakeyhtiöissä ja liike/toimistokiinteistöissä. Teemme myös uudissuunnittelua. Yrityksemme on perustettu 2017 ja sille on myönnetty AAA-luottoluokitus. 

Ota yhteyttä