Uusia Rusttetlaisia!

Tiimimme on kevään aikana täydentynyt viidellä uudella korjausrakentamisen ammattilaisella!

Jennie Yletyinen
Jennie Yletyinen aloitti Rusttetilla huhtikuussa myynti- ja hallintokoordinaattorina. Jennien pöydällä on tarjousten käsittelyä ja siihen liittyvää hallinnointia, myynnin materiaaleja ja monipuolisesti erilaisia hallinnon tehtäviä. Jennie tuli meille Rambollilta, jossa toimi viimeiset 7 vuotta talouden projektitehtävissä, tiiminvetäjän roolissa. Rusttetissa kiinnosti kotimaisen kasvuyrityksen matala hierarkia ja aito tekemisen meininki. Rusttetille Jennie tuo mukanaan kokemusta ja näkemystä mm. tarjousprosessien kehittämiseen ja siihen liittyvien toimintatapojen yhtenäistämiseen. 

Abdifitah Ibrahim
Rakennesuunnittelija Abdifitah Ibrahim (Abdi), liittyi joukkoomme toukokuussa. Rusttetille Abdi tuli Coplalta ja on hankkinut rakennesuunnittelukokemusta jo parin vuoden ajalta. Abdi valmistui insinööriksi Metropolia-ammattikorkeakoulusta juuri hiljattain. Rusttetille Abdin houkutteli positiivinen vaikutelma työilmapiiristämme, kasvuyrityksen vauhdikas arki, sekä mahdollisuus kartuttaa osaamista monipuolisemmista ja mittakaavaltaan suuremmista suunnitteluprojekteista, kuten linjasaneerauksista.

Viljami Kallio
Sähkösuunnittelija Viljami Kallio aloitti meillä huhtikuussa. Ennen Rusttetia Viljami työskenteli lähes parin vuoden ajan Sitowisella. Viljami on valmistunut sähkö- ja automaatioinsinööriksi XAMK-ammattikorkeakoulusta viime vuonna. Rusttetissa Viljamia kiinnosti monipuolisempi ja laajempi suunnittelurooli ja osaamisen kartuttaminen mm. linjasaneerausprojektien kokonaishallinnasta. Rusttetille Viljami tuo mukanaan tuoretta näkökulmaa suunnittelutyöhön ja odottaa tulevalta työuraltaan mm. ammattiosaamisensa vahvistumista niin, että pystyy joskus hallinnoimaan isojakin korjausrakentamisen projekteja hyvin itsenäisesti.

Severi Ensiö
Niin ikään sähkösuunnittelija, Severi Ensiö, tuli Rusttetille toukokuussa Sitowiselta kollegansa Viljamin jäljissä. Sähkösuunnittelijan työuraa on Severille tähän mennessä kertynyt parin vuoden ajalta. Severi on valmistunut talotekniikan sähköinsinööriksi Metropolia ammattikorkeakoulusta viime kesänä. Rusttetissa Severiä houkutteli laajempi työnkuva ja mahdollisuus vahvistaa osaamistaan erityisesti valvonnan tehtävistä. Muutoin Severi odottaa tulevan työuran yleisesti antavan vankan ammatillisen valmiuden toimia korjausrakentamisen sähkösuunnittelijan tehtävissä.  

Milka Ahlsten
Milka Ahlsten aloitti Rusttetilla kevään aikana paluumuuttajana, oltuaan meillä opintojensa puolesta työharjoittelussa jo kahdesti aiemmin. Milka juhli hiljattain valmistumistaan suunnitteluassistentiksi Stadin Ammattioppilaitoksesta ja jatkaa nyt vakituisena suunnitteluassistenttinamme. Ennen teknisen alan opintoja Milka on toiminut pitkään erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Rusttetilla Milkan työpöydällä on mm. osakasmuutossuunnitteluprojekteja, joissa korostuu asiakaspalvelu ja pienimuotoinen arkkitehtisuunnittelu. Milka arvostaa Rusttetilla pienemmän yrityksen mahdollistamaa työnkuvan monipuolisuutta ja tuttua, kivaa työporukkaa. Työuraltaan Milka odottaa oman ammattitaitonsa kehittymistä ja syvempää kokemusta suunnittelusta.

Toivotamme kaikki uudet osaajat lämpimästi tervetulleiksi iloiseen Rusttetin remmiin!

Työpaikkoja tarjolla uusille osaajille!

Meillä on työpaikka tarjolla sähkösuunnittelijalle, rakennustöiden valvojalle ja sähkötöiden valvojalle.
Avoimet tehtävät ja osa uusista työkavereistasi esittäytyvät kotisivullamme. 
Hae tehtäviä meille töihin-sivulla, ja korjausrakentaminen osana reipasta porukkaamme voi pian olla sinullekin arkipäivää!

Organisaatiomuutos rakennuttamisen tiimissä

Jouni Kettunen on vuoden alusta nimitetty rakennuttajatiimimme vetäjäksi. Tiimi vastaa linjasaneerauksissa sekä muissa korjausrakentamisen hankkeissa mm. urakkaneuvotteluista- ja kilpailutuksesta, urakan sopimusdokumentaation laatimisesta, työmaakokouksista ja niiden raportoinnista, työmaan hallinnosta, sekä takuuajan prosesseista. Rakennuttamisen ydintehtävä on huolehtia korjaussaneeraushankkeiden toteutumisesta laadukkaasti ja sovittujen aikataulujen- ja kustannustason mukaisesti.
Vuosi sitten Rusttetille tulleella Jounilla on vahva osaaminen mm. linjasaneeraushankkeista ja pitkä kokemus erilaisten projektikohteiden itsenäisestä johtamisesta. Jouni on tuonut mukanaan myös kehittävän otteen prosessien virtaviivaistamiseen ja laadukkaaseen asiakasyhteistyöhön. Tiiminvetäjänä Jouni vastaa rakennuttamisen hankkeiden menestyksekkäästä toteutumisesta tiiminsä toimintaa jatkuvasti kehittäen ja vieden tarjontaamme aktiivisesti seuraavalle tasolle. Oman tiiminsä lisäksi Jouni toimii tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja muiden hankesidosryhmien kanssa. Organisaatiomuutoksella valmistaudumme kasvuun rakennuttamisen toimeksiannoissa ja vahvistamme markkina-asemaamme muiden palveluntarjoajien joukossa. Jouni raportoi tehtävässään toimitusjohtajallemme Timo Haapealle.

Vuosikatsaus 2021: menestystä ja yhdessä rakentamista

Päätämme vuoden kiitollisina kuluneesta ja uutta innolla odottaen. Syksyllä alkanut juhlakampanjamme saattelee meidät kohti alkuvuoden tärkeää merkkipäivää, kun pääsemme juhlistamaan yrityksemme 5-vuotista taivalta korjausrakentamisen parissa. Juhlakampanjan puitteissa olemme jo mm. nostaneet maljan asiakkaidemme kanssa isännöintipäivillä, kertoneet muutaman asiantuntijamme työurasta, avanneet tarinaa Rusttetin brändin takana sekä kuvanneet yrityksen nykyhetkeä. Synttärihumun oli määrä huipentua helmikuisen juhlan muodossa, mutta paheneva epidemiatilanne näyttää nyt vaativan meiltä toisenlaisia ratkaisuja.

Linjasaneerausten tehostamiseksi kehittämämme yhteistoimintamalli RusttetMonio pääsi vuoden aikana parrasvaloihin useammankin kerran. Medianäkyvyyden lisäksi malli mainittiin mm. opintomateriaaleissa. Lisäksi, useamman jo käynnistyneen linjasaneerauskohteen ohella malli on herättänyt kiinnostusta vasta korjausta suunnittelevien asiakkaidemme keskuudessa. Ilolla voimme todeta, että mallin taustalla olleet ajatuksemme mm. kustannusten tehokkaammasta hallittavuudesta, aikasäästöistä, ennakoivammasta projektinhallinnasta ja pienemmästä lisätöiden riskistä jaetaan kunnossapidon ammattilaisten keskuudessa.

Vuoden aikana olemme myös jatkaneet monia kehitysprojekteja. Yhtenä merkittävimmistä voimme mainita sisäisen, "paremman korjausrakentamisen" kokonaisuuden, jonka myötä tavoittelemme korkeaa työntekijätyytyväisyyttä sekä sitoutunutta ja ammatillisesti jatkuvasti kehittyvää henkilöstöä. Konseptin tärkeimmät pelimerkit ovat vuosittainen palautekysely, selkeästi konseptoidut ja dokumentoidut kehityskeskustelut, koulutussuunnitelma, yhteinen kehityspäivä sekä odotukset ylittävästä suoriutumisesta palkitsemisen malli, "Bra Jobbat". Näiden lisäksi painotamme vahvasti vapaa-aikaa ja laadukasta palautumista kaikissa henkilöstöömme liittyvissä hankinnoissa. Jouluvalmisteluja halusimme tänä vuonna helpottaa tarjoamalla yhden ylimääräisen, palkallisen vapaapäivän koko Rusttetin henkilöstölle. Henkilöstökyselymme osoitti parannusta kaikilla sen osa-alueilla viime vuoteen verraten. Olemme tästä iloisia, mutta tiedostamme että tämän ikäisessä- ja kokoisessa kasvuyrityksessä on vielä paljon kehitettävää. Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen tulevat olemaan tärkeitä teemoja meillä myös ensi vuonna.  

Rusttetin tunnettuus toimialalla on selkeästi edelleen kasvanut. Vaikka korjausrakentamisen markkinan kasvu itsessään tuo meillekin myyntiä, saatujen tarjouspyyntöjen määrä on muutaman viime vuoden aikana tuplaantunut myös siitä syystä, että brändimme on saanut ansaitsemaansa huomiota palveluntarjoajien joukossa. Lisäksi viime kesästä jatkunut nousu korjausrakentamisen materiaalikustannuksissa nostaa korjaushankkeiden huolellisen suunnittelun entistäkin tärkeämpään rooliin. Kuluvan vuoden yleisimpiä korjaushankkeita kerrostaloissa olivat linjasaneeraukset, julkisivut ja piharakenteet. Näiden projektien osalta työt jatkuvat myös tulevina vuosina.
Useamman vuoden perättäinen menestyksekäs suoriutuminen toi meille tänä vuonna kestomenestyjä- ja kasvaja-sertifikaatit. Nämä otimme erityisen suurella ylpeydellä vastaan, sillä viime vuodet ovat olleet monelle yritykselle hyvinkin haastavia. Tilauskantamme on vuoden alkaessa vahva ja odotamme ensi vuodelle 10 %:n kasvua liikevaihdossa. Palveluidemme kysynnän edelleen kasvaessa voimme odottaa lisäystä myös henkilöstömme lukumäärään. Ensimmäisenä pääsemme heti alkuvuodesta toivottamaan tervetulleeksi yhden uuden osaajan myyntitiimiimme. Haastavien aikojen jatkuessa voimme olla tyytyväisiä suoriutumiseemme. Uuteen vuoteen lähdemme taas reippaalla sykkeellä ja kasvua tavoitellen.

Kaikkia sidosryhmiämme hyvästä yhteistyöstä kiittäen, toivotamme menestyksekästä tulevaa vuotta kaikille!

Ota yhteyttä meihin nyt

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen myyntiimme. Palveleva suunnittelutoimisto on apunasi kaikissa projektin vaiheissa.

myynti@rusttet.fi
Tel. 050 325 1234

Katso yhteystiedotPyydä tarjous

logo footer

Yhteystiedot

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tel. 050 325 1234

Y-tunnus: 2807517-8

Rekisteriseloste
Tietosuojaselosteet
Evästeet verkkosivuilla

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy on kotimainen korjausrakentamisen suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan erikoistunut yritys. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sadoista linjasaneeraus- ja muista korjaushankkeista asunto-osakeyhtiöissä ja liike/toimistokiinteistöissä. Teemme myös uudissuunnittelua. Yrityksemme on perustettu 2017 ja sille on myönnetty AAA-luottoluokitus. 

Ota yhteyttä