Nimitys rakennesuunnittelun tiimissä

Antti Herrainsilta on nimitetty rakennesuunnittelun tiimipäälliköksi 5.9. alkaen. Antti liittyi Rusttetin porukkaan Rakennuttajakaarelta, jossa hän ehti toimia viimeisimpänä rakennesuunnittelijan tehtävissä 6 vuoden ajan. Meille Antti tuo mukanaan mm. vahvaa osaamista taloyhtiöprojekteista, pääosin linjasaneerauksista ja niiden johtamisesta, sekä kokemusta kasvuyhtiön lennokkaasta arjesta ja prosessiohjautuvan toimintaympäristön kehittämisestä. Rusttetin Antti tuntee mm. hyvin toimivasta sidosryhmäyhteistyöstä, josta hänellä on aiempaa kokemusta alihankintaprojektien kautta. Työltään hän odottaa mm. kehittymistä esimiehenä ja tiimin vetäjänä, sekä lisäosaamisen karttumista vaativissa korjausrakentamisen projekteissa.
Antin tehtäväkenttään Rusttetilla kuuluu jatkossa rakennesuunnittelutiimin johtamisen lisäksi suunnittelu ja valvonta, sekä tutkimuksia ja kartoituksia. Antti raportoi tehtävässään Kim Rinteelle.

Toivotamme Antin lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!

 

Ps. Antti muuten etsii tiimiinsä rakennesuunnittelijaa! Tsekkaa rekryilmoitus ja mikäli kiinnostuit, annathan pian kuulua itsestäsi! 

Lisäksi Jounin rakennuttamisen tiimissä on tarjolla rakennustöiden valvojan tehtävä. Otathan yhteyttä mikäli tämä voisi olla sinun juttusi! 

Kaukolämpöprojektiin kannattaa ryhtyä juuri nyt!

Kaukolämpölaitteiden uusimissuunnittelu sekä lämpöverkon perussäätö ja tasapainotus ovat nyt ajankohtaisia. Sen lisäksi, että kaikki lämpöverkkoa koskevat työt on aina hyvä suorittaa ennen lämmityskauden alkamista, niin pian on taloyhtiöille jaossa uusia ARA-tukia vihreää energiaa edistäviin kaukolämpöprojekteihin.

Avustuksia saa asuinrakennusten kaukolämpölaitteistojen uusimiseen matalalämpötilaiseen kaukolämpöön soveltuviksi vuosina 2022 ja 2023. Kaukolämpöverkossa virtaavan veden lämpötilan laskeminen enintään 90 asteeseen mahdollistaa uusien lämmönlähteiden, kuten hukkalämpöjen, aurinkoenergialla tuotettujen lämpöjen ja geotermisen energian, tehokkaamman hyödyntämisen. Keskipitkällä aikavälillä yhä suurempi osa kaukolämmöstä voitaisiin tuottaa ilman hiilidioksidipäästöjä tuottavaa polttamista, kun kaukolämpöverkon tai sen osan lämpötilaa voitaisiin laskea.

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA ottaa tukihakemuksia vastaan lokakuusta 2022 alkaen. Avustusta voi saada kustannuksiin, jotka syntyvät kaukolämpölaitteistojen poistamisesta ja korvaamisesta laitteistoilla, joiden kaukolämmön tuloveden lämpötila on enintään 90 astetta. Myös samassa yhteydessä lämmitysjärjestelmän tasapainotuksesta ja säädöstä syntyvät kustannukset ovat avustuskelpoisia. ARA:n tiedote aiheesta.

 

Kaukolämpölaitteistoa uusitaan pääosin sen tullessa käyttöikänsä päähän, mutta tyypillisesti myös linjasaneerausten yhteydessä. Laitteiston uusiminen on verrattain nopea toteuttaa, valmista on yleensä alle kuukaudessa.
Jos kaukolämpölaitteiden uusimissuunnittelu ja lämpöverkon perussäätö ja tasapainotus ovat taloyhtiössäsi ajankohtaisia, kannattaa mahdollisuus ARA-avustukseen hyödyntää juuri nyt.
Hoidamme koko projektin puolestasi - vaikka alusta loppuun!

Uusia Rusttetlaisia!

Tiimimme on kevään aikana täydentynyt viidellä uudella korjausrakentamisen ammattilaisella!

Jennie Yletyinen
Jennie Yletyinen aloitti Rusttetilla huhtikuussa myynti- ja hallintokoordinaattorina. Jennien pöydällä on tarjousten käsittelyä ja siihen liittyvää hallinnointia, myynnin materiaaleja ja monipuolisesti erilaisia hallinnon tehtäviä. Jennie tuli meille Rambollilta, jossa toimi viimeiset 7 vuotta talouden projektitehtävissä, tiiminvetäjän roolissa. Rusttetissa kiinnosti kotimaisen kasvuyrityksen matala hierarkia ja aito tekemisen meininki. Rusttetille Jennie tuo mukanaan kokemusta ja näkemystä mm. tarjousprosessien kehittämiseen ja siihen liittyvien toimintatapojen yhtenäistämiseen. 

Abdifitah Ibrahim
Rakennesuunnittelija Abdifitah Ibrahim (Abdi), liittyi joukkoomme toukokuussa. Rusttetille Abdi tuli Coplalta ja on hankkinut rakennesuunnittelukokemusta jo parin vuoden ajalta. Abdi valmistui insinööriksi Metropolia-ammattikorkeakoulusta juuri hiljattain. Rusttetille Abdin houkutteli positiivinen vaikutelma työilmapiiristämme, kasvuyrityksen vauhdikas arki, sekä mahdollisuus kartuttaa osaamista monipuolisemmista ja mittakaavaltaan suuremmista suunnitteluprojekteista, kuten linjasaneerauksista.

Viljami Kallio
Sähkösuunnittelija Viljami Kallio aloitti meillä huhtikuussa. Ennen Rusttetia Viljami työskenteli lähes parin vuoden ajan Sitowisella. Viljami on valmistunut sähkö- ja automaatioinsinööriksi XAMK-ammattikorkeakoulusta viime vuonna. Rusttetissa Viljamia kiinnosti monipuolisempi ja laajempi suunnittelurooli ja osaamisen kartuttaminen mm. linjasaneerausprojektien kokonaishallinnasta. Rusttetille Viljami tuo mukanaan tuoretta näkökulmaa suunnittelutyöhön ja odottaa tulevalta työuraltaan mm. ammattiosaamisensa vahvistumista niin, että pystyy joskus hallinnoimaan isojakin korjausrakentamisen projekteja hyvin itsenäisesti.

Severi Ensiö
Niin ikään sähkösuunnittelija, Severi Ensiö, tuli Rusttetille toukokuussa Sitowiselta kollegansa Viljamin jäljissä. Sähkösuunnittelijan työuraa on Severille tähän mennessä kertynyt parin vuoden ajalta. Severi on valmistunut talotekniikan sähköinsinööriksi Metropolia ammattikorkeakoulusta viime kesänä. Rusttetissa Severiä houkutteli laajempi työnkuva ja mahdollisuus vahvistaa osaamistaan erityisesti valvonnan tehtävistä. Muutoin Severi odottaa tulevan työuran yleisesti antavan vankan ammatillisen valmiuden toimia korjausrakentamisen sähkösuunnittelijan tehtävissä.  

Milka Ahlsten
Milka Ahlsten aloitti Rusttetilla kevään aikana paluumuuttajana, oltuaan meillä opintojensa puolesta työharjoittelussa jo kahdesti aiemmin. Milka juhli hiljattain valmistumistaan suunnitteluassistentiksi Stadin Ammattioppilaitoksesta ja jatkaa nyt vakituisena suunnitteluassistenttinamme. Ennen teknisen alan opintoja Milka on toiminut pitkään erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Rusttetilla Milkan työpöydällä on mm. osakasmuutossuunnitteluprojekteja, joissa korostuu asiakaspalvelu ja pienimuotoinen arkkitehtisuunnittelu. Milka arvostaa Rusttetilla pienemmän yrityksen mahdollistamaa työnkuvan monipuolisuutta ja tuttua, kivaa työporukkaa. Työuraltaan Milka odottaa oman ammattitaitonsa kehittymistä ja syvempää kokemusta suunnittelusta.

Toivotamme kaikki uudet osaajat lämpimästi tervetulleiksi iloiseen Rusttetin remmiin!

Ota yhteyttä meihin nyt

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen myyntiimme. Palveleva suunnittelutoimisto on apunasi kaikissa projektin vaiheissa.

myynti@rusttet.fi
Tel. 050 325 1234

Katso yhteystiedotPyydä tarjous

logo footer

Yhteystiedot

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tel. 050 325 1234

Y-tunnus: 2807517-8

Rekisteriseloste
Tietosuojaselosteet
Evästeet verkkosivuilla

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy on kotimainen korjausrakentamisen suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan erikoistunut yritys. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sadoista linjasaneeraus- ja muista korjaushankkeista asunto-osakeyhtiöissä ja liike/toimistokiinteistöissä. Teemme myös uudissuunnittelua. Yrityksemme on perustettu 2017 ja sille on myönnetty AAA-luottoluokitus. 

Ota yhteyttä